2 Şubat 2011 Çarşamba

Hayvanlar sahipsiz değil!

diger

Çift Geyik Karaca; Sokak Hayvanlarını koruma Derneği işbirliği ile çok güzel bir proje başlamış. Daha önce varsada benim yeni haberim oldu.
Kırmızı Kulübe kampanyası ile birlikte Kemerburgaz'da 32 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan SHKD'ye ait hayvan barınağında bulunan 2000 ve çevresindeki serbest bölgede bakılan 4000 sahipsiz hayvana yardım eli uzatıldı. Barınakta bulunan hayvanların %80'i bakıma muhtaç hayvanlar. Doğada kendi başlarına yaşayabilecek olanlar ise kısırlaştırıldıktan sonra doğal ortamlarına tekrar geri bırakılıyorlar.

Nasıl Destek Olabiliriz?

Projeye destek olmak için Çift Geyik Karaca mağazalarından birine uğramanız yeterli...

Kırmızı Kulübe Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında
projeye dikkat çekmek için Hayrettin Karaca'nın da simgesi olan kırmızı kazaklar ile Türkiye’nin 12 tanınmış ismi fotoğrafçı Mehmet Turgut’un objektiflerinin karşısına geçti. Aralarında Ajda Pekkan, Cemal Hünal, Mustafa Altıoklar, Göksel, Ekin Türkmen, Erdil Yaşaroğlu, Rojin, Birol Namoğlu, Murat Dalkılıç, Ayşe Özyılmazel ve Derin Sarıyer’in bulunduğu isimlerin çekim için alacakları ücret Çift Geyik Karaca tarafından hayvan barınağının renovasyonu için kullanılacak.

Ünlü Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut'un çektiği fotoğraflarla hazırlanan 2011 yılı takvimi, Çift Geyik Karaca mağazalarında satışa sunuldu. Bunun dışında, Karaca mağazalarında satılan ve geliri SHKD'ye bağışlanacak kırmızı kazaklardan alarak projemize daha fazla destek olmanız mümkün. 



Unutmayın ki sizin desteğinizle bu sevimli dostlarımızın bakım, mama ve diğer ihtiyaçlarının düzenli bir biçimde karşılanması sağlanacak. Böylelikle zor durumdaki sahipsiz hayvanların yaşam kalitesi yükseltilecek. Çünkü yaşam her canlının hakkıdır.
 


1 yorum:

Sémy dedi ki...

Kıyamam bakışına güzel çocuğum...
Ne yapsam yetmiyo..

Yorum Gönder